Vackert, tungt, fint


Jag hoppas du kickar boll med de andra änglabarnen

Andra skriver bättre än jag så jag överlåter bloggandet åt dem för ett tag.




:O

Hahahaha, vad är det här för intrång? Inte för att jag inte skulle kunna ha sagt det (ja alltihopa, inklusive att jag älskar petter, du är fin gubben!) Men jag kanske skulle ha uttryckt det något annorlunda. Hahaha, bakterier säger jag bara, bakterier.

Och inte får man sova heller. Men kurerad blir man. Häromdagen hade jag ont i halsen så att det kliade i öronen. Idag har jag ont i halsen så att jag har ont i halsen. Ingen av Fridas dunderdrinkar har hjälpt än, även fast jag drack upp alltihopa :( Men ärligt. Tack Linnéa och Frida att vi fått invadera ert hem och för att ni bjudit på er själva (för det brukar ni inte göra menar jag) Och tack för kramar och livscoachråd. Tänk vad lite alkohol kan göra!

Tack Lisa för idag. Mys! Och tack för igår. Inte ofta någon sjunger så fint för en :) Chris Martin släng dig i väggen. (L)


Jag vill tacka livet!

.. som har gett mig så mycket!
Tack mina underbara vänner för en underbar fest. Ni är bäst, ingen protest den som är emot är en idiot.
Frida och Linnéa är bäzzzt

JAG ÄLSKAR PETTER!!!

Favorit i repris (L)

Idag är ungefär som igår. Fest hos Linnéa, förstärkare, slut på vodka och karaoke men tack gode gud, än så länge ingen tatueringsmaskin. Det finns fina människor i denna stad. Nu blir det Darin och Runaway på högsta volym, aningen patetiskt? Jo kanske det kanske, men alldeles alldeles underbart!





Royal Carribean



Just nu håller Linnéa och Frida på och undersöker hur roligt man kan ha med en förstärkare. Jag orkar inte mer, haha, det går inte att beskriva i ord så jag försöker inte ens. Om ni vill höra för er själva så är det bara för er att öppna fönstret eller gå ut på balkongen. Stackars grannar... Var nog ganska synd om de i natt med när det var karaoke på gång.

Jag: Men vi sjunger Listen med Beyoncé
Linnéa: Men nu ska vi väl inte skämma ut oss här.
Det blev 'I will always love you' med Whitney Houston, haha, för den lät nog bättre!

Tack för igår! Imorse lät det så här.
Jag: Tänk om man var född i Norrland
Linnéa: Åh, fy fan!

Bootcamp drickan, Baccardi melon med bubbelvatten, lite för lättdrucket kanske. Men Frida, har du tittat dig bakom örat?

Lisas fest hos Linnéa




Kvällen so far! Usch nu spyr katten. Jag som var så sugen på kebabtallrik.


Humor

Sitter och lyssnar på Laleh, precis sjöng hon: 'Jag är en blåval, jag kan ta dig härifrån' Haha, tur att man är lättroad ibland!

Ääääntligen på väg, la la la la

På tåget nu. Det regnar ute man vad gör det? Sverige är vackert (okej, jag undrar själv var det här kommer från) Men det känns bra att vara på väg hem :) Lunch hos mor, springrunda med syster, middag hos moster och sen fest med alla som kan och vill är vad som står på schemat idag. Tyvärr blir det inte lika mycket reunion som var tänkt från början då 3 (!) av fyra inte kommit hem. Men Frida, det räcker bra med dig ;)

Jag försöker komma på något roligt att skriva. Men gaah, får inte fram något. Sitter och ler för mig själv, räcker det? Jag är glad!

På väg hem :)

Nu ska jag bara diska, packa, plocka undan ett toalettskåp, vattna blommor, parkera om bilen och klä på mig, sen åker jag :) Tur att man är så bra på att planera!

Kanske är dags med ett inlägg?

Försökte skriva ett inlägg i torsdags: ' Har systrarna damp här på besök. Det märks kan man lugnt säga. Nyss bjöds det på egenproducerad musikal. Mycket underhållande. Frida kom med den splendida idén att sjunga allt vi ville ha sagt. Mitt i allt utbrister jag "Måste ni åka hem?" Frida svarar helt chockad  "Vill du att vi ska stanna?" '  Hakan var rätt långt nere på den clownen i det läget om man säger så (vet ni förresten att allting blir liiite roligare om man säger det på kådesvenska?). Nej jag ville inte att ni skulle åka hem och neeej, jag vill inte att ni ska ha åkt nu heller!

Hur kul jag har haft det med mina två (o)inbjudna gäster (läs bakterier) går inte att beskriva i ord. Jag får ta och bjuda på lite bilder istället. Eller det tänkte jag göra men nu bestämde sig min kamera för att dö. Så det får bli en annan gång. Ursäkta det dåliga uppdaterandet men kommer man av sig med bloggandet så kommer man av sig ordentligt. Men nu får det väl blir ändring, igen! (Undrar hur många gånger i veckan jag gör "nystart" på saker och ting?) Min joggning har iaf hållt isig. Dags för nionde gången imorgon. Det ni!

Kungälv på fredag (L)

Gudinna




Jag finner inga ord idag. Så bra var det igår. När 'Listen' kom igår ville jag bara lägga mig ner på golvet och döööö. Så bra var det igår. När jag såg Beyoncé och hur perfekt hon var lovade jag mig själv att både sola solarium och gå ut och springa idag. Så bra var det igår. Imorgon skulle jag inte ha någonting emot att åka till Oberhausen, Tyskland och  Koenig Pilsener Arena och se henne igen. Så bra var det igår. Oh my!





Mitt nya mantra





När jag är ute och springer nästa gång kommer 'Beyoncé, Beyoncé, Beyoncé' eka i mitt huvud. Perfekftion! Hur kvinnlig får en människa bli? Helt otroligt jävla snygg. Bilder, video och text kommer imorgon. Nu blir det vin i soffan med två baciller/clowner/fågelinfluensan/beyoncéwannabe/släggkastare, kärt barn har många namn.

Andra bloggar bättre än jag

"Hotellet jag bor på ligger mitt i Stockholm. Jag ser Stureplan genom fönstret. Ett litet fult torg. Det är märkligt hur en liten bit asfalt, en ful svamp i sten, och några trötta krogar så till den grad lyckats bluffa upp sina spadertvåor till hjärteress." Marcus Birro är bra smart han. Har jag sagt att jag gillar honom?

Börja veckan bra.

Löprunda 4 - check ! Nu ska jag fira med korv stroganoff och jobb klockan fem.

Sentimental

Sitter nu och försöker att inte gråta efter att ha sett ett Greys Anatomy avsnitt. Det är bara på film hur löjlig kan man bli? Men jag kan ju inte hjälpa att det var fint och att jag är lätt rubbad för tillfället.

Imorgon är det måndag och sen är det tisdag. Och på tisdag är det inte vilken dag som helst för då kommer Therese hem från New York (äntligen!) och Linnéa kommer upp och hälsar på :D så otroligt glad för det är jag. Känner verkligen att jag behöver besök just nu. TACK för att du kommer upp, TACK för att du livscoachar mig, TACK för att du svarar i telefon mitt i natten och försöker få mig att förstå att jag nog visst är liiite för full, TACK för att du oroar dig som en förälder. Tacka piiiia för att du finns (L)

Väldigt mycket hyllningar till mina fina vänner idag, det är för att jag saknar er så otroligt! Varför flyttar jag ifrån er? Jag kanske inte bara är rubbad för tillfället. Jag är nog det mest hela tiden. Längtar till om två veckor då jag får träffa alla igen. Usch vad sentimental jag är. Allt är Greys Anatomys fel. Jag är helt känslomässigt stabil annars, lovar!

Och som sagt så har jag bara skitsnygga kompisar

Bästis, du är het !

Linnéa har så rätt typiskt Tessy att klaga på fina kort :) Ja bästis, av alla kort så valde jag det. Vet du varför? För att du är fin på det kortet, precis som du är på alla kort jag har på dig. Och vet du varför du är fin på alla kort? Jo för att du är HET! (och alldeles underbar) Som någon en gång sa "Jag har bara snygga kompisar" Det gäller mig med. Fast jag skulle nog behöva säga något i stil med "Jag har bara skitsnygga kompisar" Här är bara några av alla fina kort jag på dig (och mig) LOVE YOU!






Den bjuder vi på Therese, eller hur? ;)




Tips från coachen

Om ni någon gång får för er att ha sjunollekväll. Gör det till en hemmakväll. Jag förtydligar. Försök inte att gå ut efter et par cider även om det verkar vara en bra idé för stunden. Det är det inte. Jag och Jessica totalignorerar idag allting som hände efter klockan tolv igår. Det här hände innan det klockslaget.



Jessica: "Mia, bara så du vet kan jag få sex när jag vill."

Snart är du hemma igen (L)



Tilda: Vad gör du?
Jag: Skriver med Therese på msn.
Tilda: Vem är Therese?
Jag: Det är min bästis.
Tilda: Bor hon i himlen?
Jag: Nej i New York.
Tim: Var ligger det?
Jag: I USA.
Tim: Men vad har hon för nummer då?
Jag: Telefonnummer?
Tim: Nej på huset!

Haha, barn är allt söta ibland :)

Jag flyger fram!

Precis hemkommen från tredje springrundan. Förlåt för att jag säger det återigen, men jag är sååååå BRA :) Det känns bra! Ulrica tror att jag har hittat min grundkondis. Det vore ju bra. Den har varit borta ett bra tag. Ulrica har inte hittat den än. Hon skyller på 15 år och två barn. Det kanske är en godtagbar ursäkt.

Och såg att syster också fått sig ett ryck och börjat springa. Haha, det är ju komiskt egentligen ju. Systrarna Berggren ute på gemensam springtur i sommar. Förra gången det hände var för 8 år sen. Då hörde jag och Amanda hur Linn ropade på oss från andra sidan skogen, haha :)

Nu blir det middag, grillat är gott!

Faktiskt väldigt stolt!

Måste bara få utlopp för den här känslan. Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan va bra jag är! Där satt den. Nu kanske ni undrar vad som frambringar denna känsloladdning och DET ska jag berätta för er. I tisdags så bestämde jag och Ulrica oss för att vi skulle ta tag i oss själva (jo tjena, det har aldrig hänt förut) Men tro det eller ej, det resulterade i en springrunda i skogen. Så sjukt jobbigt att jag nog både skrek, spottade, svor och var nära till gråt under tiden. Kanske inte så konstigt med tanke på att jag inte tränat sen Friskis, hösten 05 ungefär (jag skyller på åldern, det är inte lätt att fylla arton)

Men idag då gjorde jag det igen! (Och klockan är inte ens tolv. Jag och Linnéa konstaterade att när man är ledig vaknar man klockan tio och sen är klockan tolv. Malou allt är ditt fel!) Draaaa mig baklänges det var inte lika jobbigt som i tisdags. Trodde aldrig att jag skulle säga det här. Men vad skönt det känns :O Nu är runda 2 av 4 avklarad denna veckan. Enligt programmet kommer jag ha kondis om 12 veckor, 28 juli nu kör vi, nedräkningen har börjat!
Varför var man inte nöjd då? Dum var man.

Je suis libre comme l'air

Undrar om det där med kameran stämde alltså. Vet inte om livet blivit så mycket roligare. Det kan kanske ha något att göra med att jag inte har tagit så många kort (ungefär fyra) ?

Var på bio med Jessica igår. Såg filmen 'PARIS' som var fransk (nähä?). Men då menar jag inte fransk utan fransk. Jag och Jessica kommer bli halvt skadade om vi ska fortsätta se fransk film varje gång vi ses. Fransmän är rätt udda alltså. Det visste vi ju dock från innan men som vanligt när tiden går så glömmer man en del. Borde läsa min resedagbok och minnas lite (sentimental? ja) Mitt i filmen utbrast Jessica "Det är som American Dream!" Då kom 7000 minnen tillbaka. Det är sjukt hur bra man hade det.

 Jag vill kunna franska!!!! JÄVLA skit säger jag bara. Hur svårt kan det va? Igår var i alla fall premiären på våra franskaaftonar så nu är det bannemej plugg som gäller. COD och COI och imparfait och passé composé, on y va!

Förresten så har jag och Jessica utlyst en annan kväll i helgen. Och det är inte vilken helg som helst. Det är en 7.0 kväll. Sug på den ni!

När jag var på Media Markt och hämtade kameran i tisdags kollade jag och Zorica runt lite på microvågsugnar (inte konstigt det ordet fått en förkortning). Efter ett tag insåg jag att antingen köper jag en micro den här månaden eller så går jag på Beyoncé nästa onsdag. Inte så svårt val kanske så nu ska jag ta och boka biljetter till mig Lisa och Zorica. Hoppas hoppas hoppas att Linnéa kommer upp också! *kurr*

Allt är bättre när man är två

Igår kvälll umgicks jag med Linnéa. Ja, alltså hon var inte här men nästan. Vi försökte bota våra två egna ensamheter tillsammans. Det fungerade. Vi drack till och med en cider och ett glas vin ihop. Vem har sagt att man inte kan umgås över telefon?

Frågade precis Linnéa vad vi skrattade så mycket åt igår och vad jag isåfall skulle skriva här och fick till svar:

"lite hjärta kanske vi ska ha kvar?"

Så så får det bli, i alla fall för nu, mer info om efternamn , taxiresor och angeredsbroar kanske kommer lite längre fram :) Nu ska jag  hämta upp Lisa och köra henne till jobbet och hämta min kamera. Sen ska livet bli liiiite roligare!

Saker är inte alltid vad de ser ut att vara.

Har haft en riktigt bra helg med mamma och pappa. Jätteglad att de kom upp och JO jag har visst saknat er. Tro det eller ej mor, men det finns faktiskt de som saknar dig också  ;)

Idag när de åkte hem konstaterade mamma att vi gjort en del andra saker denna helgen än vad vi brukar göra tillsammans. Och ja det kan man ju säga. Vi var ute och åt Meze på Beirut Café, sjukt gott! Gick på Primadonnor på Hamburger Börs (jag skratta så jag grät och sänkte medelåldern med minst femton år) och så var vi på TGIF och tog en öl (där mamma stolt konstaterade att de faktiskt inte var äldst!). En tjej på toaletten frågade mig:

- Vart ska ni ikväll?
- Ja, jag är ute med min mamma så vi...
- OJ!

Haha, hon tappade tråden helt och visste inte hur hon skulle fortsätta. Tur att jag inte nämnde att jag var ute med pappa också. :) En hel del udda kommentarer har yttrats under helgen. Bland annat: "Är du kåt eller norrman?" och "Det är klart att jag vet skillnaden på en böld i arslet och klitoris."  Jag tror att även samtalsämnena varit lite annorlunda denna helgen än vad de brukar vara.

Sen igår blev jag lite söndagsdepp, och idag transformerades deppet om till en rejäl måndagsdepression. Nu efter fyra timmar jobb, 20 minuters solning och en omelett som såg ut mer som äggröra men smakade mer som äggstanning (nästan som den där ormen som ser ut som en mask men heter något med ödla, eller var det så det var?) så känner jag att den är på väg över.

Nu ska jag slänga mig i min säng, som har ben (!) det ni, nu slipper jag sova på golvet som förövrigt är nymoppat. Det tog mamma fem minuter att hitta en mopp i min lägenhet som jag inte hittat på fyra månader. Hmm...

                             Hamburger Börs               En glad moster              Mamma på kort :O

Jag måste förtydliga. Mina australienben, eller mitt australienben (jag hade dock två) syns längst till höger i bild under Dominics högra tummer. Se, det är nästan så brunt att det är svart.

Haha, så bra !


Vår, det gillar vi!

Idag är det veranda, solstol och cider som gäller :)
Mamma och pappa är här. Bloggen återkommer efter helgen!

Jag saknar mina australienben, kolla färgen. Jag var tvungen att halshugga Dominic för attt inte visa mina trosor, men vad gör det, benen är ju bruna

RSS 2.0